Виставка добігла кінця

підсумки підводити рано

але можемо сказати з впевненістю, що не дивлячись на карантинні обмеження та реформи 2020, які не сприяли розитвку будівельної галузі, ми змогли довести, що надзаходи і надзусілля допомагають відтворювати нові ідеї та нові товари.
Виробнича компанія «Індастрі» продемонструвала свої новинки комплектації до профілю, оновлену геометрію двох хвиль профнастилу, а також більш широко представила армуючий профіль для ПВХ-вікон, що займає все більш міцну позицію у нашому продуктовому портфелі.
А ще, саме на цій виставці ми анонсували наш новий напрямок - широкий спектр кріпильних виробів для різних промислових галузей. Компанія «Індастрі» стала ексклюзивним дилером DIV GROUP d.o.o (Республіка Хорватія), тож тепер ми можемо запропонувати нашим клієнтам ще й високоміцні ґвинти та болти європейської якості.
Разом з нашими партнерами ми створюємо спільні проєкти та допомагаємо взаємному розвитку. Ми впевнені, що новий законопроект про представлення будівельної продукції на ринку, та програма льготного кредитування стануть драйверами в розвитку будівельної галузі.
Ми вдячні кожному з наших клієнтів та відвідувачів, що знайшли можливість завітати до нас на виставковий стенд. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення, успішного ведення бізнесу та досягнення нових професійних вершин!
Задати питання

Задати питання

Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося