Ніяких зайвих витрат...

З новим профнастилом ПК-57н від Індастрі. Чому? Розповідаємо!

Ми успішно запустили прокат найекономічнішого несучого пронфастілу з високою хвилею. На новому обладнанні ми виробляємо профнастил із загальною шириною листа 1030 мм, а корисною - 1000 мм, таким чином перекриття по вертикалі складає всього 3 см.


При цьому Ви отримуєте надійний замок перекриття листів завдяки капілярный «канавці», яка страхує стик від протікань.

Крім того, профнастил ПК-57Н має найбільш зручну і ефективну ширину в 1000 мм, а це значить, що для розрахунку необхідної кількості листів профнастилу на простих і складних об'єктах Вам потрібно лише знати ширину в метрах погонних!

Наша нова 57 хвиля ідеально підходить для покрівлі з невеликим кутом нахилу: профнастил має як посилені ребра жорсткості, так й профільовану опорну полку, які надають виробу підвищені характеристики.

ПК-57Н від ПК Індастрі - це найвигідніший варіант серед високих несучих профільованих листів. Завдяки своїм технічним характеристикам і геометричним розмірам профнастил ПК-57Н обійдеться дешевше багатьох 57-х або 60-х хвиль-конкурентів!

Сертифіковане виробництво, асортимент товщин і квітів, можливість виготовлення в індивідуальних розмірах, партнерська програма - та й ще раз так! А також на профнастил проведені протоколи випробувань на навантаження


Ми знаємо, як зробити покупку будматеріалів з мінімальними витратами!

Залишилися питання - телефонуйте (097) 179-74-64, (067) 577-32-78!

Задати питання

Задати питання

Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося