Ми зняли навчальний відео-урок

про встановлення дверного каркасу з використанням посиленого профілю UA.

Нещодавно ми мали цікавий досвід: вперше вирішили відзняти навчальний відео-урок стосовно одного з наших продуктів.

Справа у тому, що наша компанія виробляє унікальний профіль UA, який є практично незамінним при формуванні дверних отворів, а також у тих випадках, коли потрібно закріпити якесь важке обладнання. Даний профіль може бути використаний в приміщенні в якості несучої опори - для кріплення електричних бойлерів, лабораторних шаф або класних дошок тощо.

Але ми стикнулися з тим, що багато хто навіть не знає, що наряду з широко відомими профілями CW-UW та CD-UD існує ще посилений профіль UA.

Ми вважаємо, що наша місія – це поширити культуру використання профіля UA серед широкого загалу. Тим паче, що зараз більшість забудовників хочуть відповідати нормам будівництва та ставлять на чільне місце саме надійність конструкції.

Ми вирішили показати, як правильно монтувати стіновий каркас з дверним отвором для подальшої роботи по обшивці гіпсокартоном. Наочно показали нюанси, щодо яких у багатьох виникають питання: «як вкладається один в одного профіль CW, з яким кроком монтується профіль у перегородку, як з’єднуються між собою UА та UW профілі, яка потрібна кількість вертикальних перемичок» та інше.

Відео зйомка відбувалася в учбовому центрі, створеному нашим партнером - компанією Siniat, на базі «Ліцею сучасних будівельних технологій» у місті Харків.

Задати питання

Задати питання

Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося