Арт-завод «Механіка»

Що може бути спільного у заводу Індастрі, роботів, дитячої студії, картингу та динозаврів? Їх об'єднує мультифункціональне культурно-мистецький простір, концертний майданчик, парк, арт-хол і виставковий комплекс в одному, під назвою арт-завод «Механіка», який знаходиться в місті Харкові, вул. Плеханівська, 126.

З 2016 року Механіка займає площу колишнього паровозобудівного заводу (заснованого в 1985 році), і задуманий цей центр як місце для втілення творчості і незвичайних ідей, що об'єднує молодих і талановитих людей.

По мірі проведення етапів відкриття заводу, які проводилися з 2017 року і заплановані до літа 2018, було просто не можливо обійтися без будівельної вишки. За задумом організаторів, простір повинен відповідати основній місії заводу – сприяти творчій атмосфері, розвитку і росту креативних індустрій в Україні. Висота стелі в основному приміщенні досить велика, тому для монтування декоративних елементів, оздоблення стін, підсвічування, складання конструкції сцени організаторам була потрібна якісна вишка за невисокою ціною. Вишка-туру 1,2х2,0 від заводу Індастрі ідеально підійшла для цих цілей, вона може легко переміщатися по робочій зоні, т. к. оснащена прогумованими колесами, легка в збірці, безпечна, проста у демонтажі, практична і надійна. З її допомогою і були проведені необхідні роботи на висоті більше двох метрів.

Задати питання

Задати питання

Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося